You are entering Slovenian store.

OK




Shopping from another country? Please choose your desired language.

English       Deutsch
Jezik:
Darilo ob vsakem nakupu!
22. januar, 2019
Ob vsakem nakupu v naši spletni trgovini vam podarimo vrečko za sadje iz zelenjavo sešito iz recikliranega tekstila. Vrečka je pralna in uporabna dolgo časa.

Vsi si želimo le najboljše za prihodnost naših otrok, težava pa je v tem, da večkrat ne zmoremo videti širše slike. Skrbimo, da imajo na mizi zdravo hrano, da so toplo oblečeni, da niso v stiku z nevarnimi snovmi, skrbimo za to, da ne gledajo preveč televezije, da so na svežem zraku. Pozabljamo pa, da se vse, kar vržemo v smeti, vrne v naše okolje (v obliki strupenih plinov, mikroplastike v vodi, ribah, v obliki toplogrednih plinov...).

Ljudje s pretirano potrošnjo in zastrupljanjem ekosistema uničujemo možnost za zdravo prihodnost naših otrok. Znanstveniki nam napovedujejo težke čase in to že v tem stoletju.

Kot potrošniki imamo v rokah vso moč. Mi se odločamo zakaj bomo porabili naš denar in čemu tako. V skrbi za prihodnost naslednje generacije se je zato smiselno odreči vsaj tistim plastičnim produktom, za katere obstaja dobra in cenovno ugodna alternativa, ki je ni nič težje uporabljati od plastične.

Plastične vrečke, plenice, slamice, pralni vlažni robčki, palčke za čiščenje ušes, in še kaj...so več kot nepotrebni. Imamo odlične alternative, ki so celo cenejše od plastičnih različic. Uporabite jih. In povejte naprej.
zapri Na spletnih straneh Moom.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.