You are entering Slovenian store.

OK
Shopping from another country? Please choose your desired language.

English       Deutsch
Jezik:

// KOMPLETI //

Snap-in mali paket

Cena:
120,00€
Si želite zelo enostavne, tanke, ter okolju prijazne slovenske pralne plenice?
Sistem plenic snap-in se uporablja tako, da vpojni vložek s pritiskačem vpnete v notranjost prekrivnih hlačk. Oops prekrivne hlačke imajo v ta namen na zadnji strani pleničke nameščen pritiskač, na sprednji strani pa žepek, v katerega se lahko vložek zatakne. Ko je vložek moker, ga enostavno zamenjate z drugim, prekrivne hlačke pa lahko uporabljate tudi za 3 ali več zaporednih previjanj (če so pokakane, pa jih zamenjate takoj).

PAKET VSEBUJE:


6x snap-in vložki


2x prekrivne hlačke


6x dodatni vložki

Snap-in vložek Oops je izdelan iz 3 plasti gosto tkane 100% naravne mešanice konoplje in bambusove viskoze, ter predstavlja najboljšo izbiro med vpojnimi vložki.  Gre za zelo vpojen in hkrati tanek vložek, ter za vzdržljiv material, ki je uporaben tudi po več letih pranja.

Snap-in vložek iz mešanice konoplje in bambusa se lahko uporablja samostojno pri novorojenčkih, v žepastih plenicah vseh blagovnih znamk, ter skupaj z malim vložkom in prekrivnimi hlačkami Oops. Vložek ima na spodnji strani nameščen pritiskač, s katerim ga lahko pritrdite v prekrivne hlačke Oops. Z njim lahko dosežete izjemno vpojnost pri vseh pralnih plenicah brez dodatne debeline. Kolikor je vložek daljši od vaših prekrivnih hlačk, ga na vrhu enostavno zapognete tako, da ustreza dolžini hlačk.

Mere: 45 x 15,5 cm

Krčenje po širini: do 13%, po dolžini: do 25%.
Krčenje ne vpliva na uporabnost ali vpojnost izdelka, ravno obratno, vpojnost se povečuje s številom pranj. Vložek je oblikovan tako, da se po maksimalnem krčenju odlično prilega večini prekrivnih hlačk.

Material ima GOTS certifikat in je pridelan ekološko.
Cena:
98,36
DDV:
21,64
Cena z DDV:
120,00
Količina:
fadsfasdfdfsddsaff
fafsdaasdfdsfsdfdsafsd
zapri Na spletnih straneh Moom.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.