You are entering Slovenian store.

OK




Shopping from another country? Please choose your desired language.

English       Deutsch
Jezik:
Plenicke smo pregledali in izgledajo zelo vpojne in mehke. Upam samo, da ne bo problemov, ker ni pritiskacev/ jezkov. Nas 2-letnik ne stoji ravno na miru med previjanjem. :) Smo pa jih bolj narocili za 2.clana, ki je na poti, kot za tega, ki ga v bistvu pocasi ze odvajamo od plenic. 

Hlacke smo pa preizkusili in so nam zelo vsec na max velikosti. Zelo lepo se primejo nogic spodaj.

Sanja U. iz Ankarana
Pralne plenice Oops sem opazila preko oglasa na Facebooku. Ker smo doma že imeli nekaj pralnih pleničk, pa z njimi nismo bili najbolj zadovoljni, smo se odločili, da poskusimo še z vašimi. Sporočamo vam, da smo zelo zadovoljni, da nam čisto nič ne premočijo in da so zelo tanke. Tudi ati se z njimi znajde, ker je previjanje res v enem samem koraku. Odločili smo se, da bomo vse pleničke menjali za vaše. Hvala.
Iva P., Murska Sobota
Kot nova starša nisva vedela, ali nam bo uspelo z uporabo pralnih pleničk, vedela sva le, da ne želimo uporabljati pleničk za enkratno uporabo. Ekipi OOPS se tako zahvaljujeva za vse nasvete in navodila, ter odgovore na veliko vprašanj (jih je bilo kar nekaj...). Ne samo, da so pralne pleničke OOPS zelo enostavne za uporabo, kupili smo tudi pralne vlažne robčke in vedro za lažjo uporabo. Če bi že prej vedela, kako enostavno je to, sploh ne bi razmišljali tako dolgo ...:)
Mia in Marko M. iz Izole
Naročili smo začetni paket pralnih plenic, ker nismo vedeli, kako to gre in če nam bo šlo. Pleničke so super vpojne in zelo tanke, všeč nam je zapiranje z ježki, ki dobro držijo. Smo zelo zadovoljni, zato bomo naročili še več pleničk.
Darja T., Koper
zapri Na spletnih straneh Moom.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.